
Salámy a uzeniny

Italská sušená slanina vyráběná z bůčku,

Kořeněné, nasolené a vysušené vepřové líčko.

Kořeněná vepřová klobása ochucená chilli papričkami. Hmotnost cca 350g

Typický salám ze střední a jižní Itálie, vyráběný z vybraného masa. Ochucený solí, pepřem a chilli v pikantní verzi. Poté se nejprve ručně rozdrtí a poté lisuje, nakonec se pomalu ochucuje solí při kontrolované teplotě a vlhkosti.

Lehce nauzený salám Maďarského tipu ochucený solí a pepřem.

Hrubozrnný salám z vepřového masa typický pro oblast Campagna.

Lehce kořeněná sušená vepřová krkovička.

Vyrábí se z vepřové kýty. Naloží se do marinády ochucené kořením a bylinkami, krátce zaudí na bukovém dřevě a jalovcových bobulích a zraje několik měsíců. Má jemnou chuť s lehce kouřovým nádechem

Porchetta je šťavnatá, aromatická vepřová pečínka. Na její chuti se podílí především česnek, rozmarýn a fenykl.

Salame Nostrano se vyrábí z nejlepších čerstvých kusů vepřového masa. Jedná se o hrubozrnný salám, který ztělesňuje tradici a chuť typickou pro svou oblast. S jemnou, sladkou a příjemnou chutí.

Nepikantní sušená klobása z vepřového masa

...je druh sušené šunky. Vyrábí se z vepřového masa, které je nejprve několik týdnů až měsíců naloženo v soli a pak se suší na dobře větraném místě. Poté se krájí na tenké plátky, které jsou skutečnou delikatesou.

Jedná se o kořeněnou, šťavnatou, tepelně neopracovanou klobásku z vepřového masa.

Pikantní salám z vepřového masa dochucený solí a feferonkami.

Pikantní, kořeněný, roztíratelný salám z vepřového masa.