Salámy a uzeniny
Italská sušená slanina vyráběná z bůčku,
Kořeněné, nasolené a vysušené vepřové líčko.
Kořeněná vepřová klobása ochucená chilli papričkami. Hmotnost cca 350g
Typický salám ze střední a jižní Itálie, vyráběný z vybraného masa. Ochucený solí, pepřem a chilli v pikantní verzi. Poté se nejprve ručně rozdrtí a poté lisuje, nakonec se pomalu ochucuje solí při kontrolované teplotě a vlhkosti.
Lehce nauzený salám Maďarského tipu ochucený solí a pepřem.
Hrubozrnný salám z vepřového masa typický pro oblast Campagna.
Lehce kořeněná sušená vepřová krkovička.
Pikantní Neapolský salám ochucený chilli papričkami.
Porchetta je šťavnatá, aromatická vepřová pečínka. Na její chuti se podílí především česnek, rozmarýn a fenykl.
Salame Nostrano se vyrábí z nejlepších čerstvých kusů vepřového masa. Jedná se o hrubozrnný salám, který ztělesňuje tradici a chuť typickou pro svou oblast. S jemnou, sladkou a příjemnou chutí.
Nepikantní sušená klobása z vepřového masa
...je druh sušené šunky. Vyrábí se z vepřového masa, které je nejprve několik týdnů až měsíců naloženo v soli a pak se suší na dobře větraném místě. Poté se krájí na tenké plátky, které jsou skutečnou delikatesou.